Nilsson efter Hyséns utmärkelse: "Han är inte klok!"

Glenn Hysén utsåg honom till den mest sociala göteborgaren. En utmärkelse som Torbjörn Nilsson tackar för. – Han är härlig den där Glenn, säger han.

ANNONS
|

Efter att The Guardian presenterade en undersökning som visade att Göteborg var världens mest sociala stad fick Glenn Hysén lista de tre mest sociala personerna i Göteborg. Trea blev Ingvar Oldsberg, tvåa Lasse Kroner medan Torbjörn Nilsson blev etta.

– Min lista toppas av Torbjörn Nilsson. Han är en jävla kanongubbe. Sen fattar han inte att han var en av världens bäste spelare. Säger man det så tittar han bara ner i marken och muttrar. Det är en kanongubbe. Sen var han en smygare. Han älskar ju skämt och sådant men aldrig utåt. Då är han någon svärmorsdröm men fan heller. Han låg bakom mycket där. La alla våra kläder i en frysbox, skruvade loss hjulet på Wernerssons cykel efter en kräftskiva. Det slutade med tre stygn i huvudet för honom och han trodde att det var jag som vanligt. Men Torbjörn är en underbar gubbe, sa Hysén då.

ANNONS

LÄS ÄVEN: Hyséns tokhyllning av Göteborg

Torbjörn Nilsson själv hade ingen aning om ”utmärkelsen” när GP ringer upp. Första sekunderna av samtalet är bara ett enda stort gapskratt från Nilssons sida.

– Han är inte klok! Men han är härlig den där Glenn!

Hur känns det att bli etta då?

– Jag känner mig ju inte som etta. Jag är ju egentligen inte så social av mig. Men vi har bra relation jag och Glenn, kanske där är jag lite social ändå. Sen vet jag inte hur han har tänkt.

Han verkar vara lite irriterad över att du ofta kom undan med alla skämt ni gjorde medan han fick smällen?

– Det där är ju längesen nu. Men jag tycker jag gjorde de snälla varianterna medan han gjorde de mer brutala. Det där med att skruva loss hjulet på en cykel det är typiskt Glenn. Det där var alldeles för avancerat för mig, säger Nilsson och skrattar.

ANNONS