Stockholms stad vill dra in försäljningstillståndet för e-handelsbolaget Snusbolaget Norden, skriver moderbolaget Haypp Group i ett pressmeddelande.
Stockholms stad vill dra in försäljningstillståndet för e-handelsbolaget Snusbolaget Norden, skriver moderbolaget Haypp Group i ett pressmeddelande. Bild: Janerik Henriksson/TT

Stockholms stad vill stoppa e-butiken Snusbolaget

Stockholms stad vill dra in försäljningstillståndet för e-handelsbolaget Snusbolaget Norden, skriver moderbolaget Haypp Group i ett pressmeddelande. Enligt Haypp Group ska förslaget behandlas under ett möte i Socialnämndens tillståndsutskott senare i september.

ANNONS
|

I ett tjänsteutlåtande inför ett kommande sammanträde i socialnämndens tillståndsutskott har tillståndsenheten i Stockholms stad kommunicerat att man vill återkalla försäljningstillståndet för tobaksprodukter för e-handelsbolaget Snusbolaget Norden, skriver moderbolaget Haypp i ett pressmeddelande.

Bakgrunden till förslaget ska, enligt Haypp, handla om att Stockholms stad och företaget gör olika tolkningar av hur kunder ska åldersverifieras vid leverans av tobaksprodukter.

"Vi har tagit del av och analyserar nu ett oväntat förslag från Tillståndsenheten. Tillsammans med juridiska rådgivare arbetar vi för att hitta en lösning för att efterkomma Tillståndsenhetens synpunkter” skriver Haypp i pressmeddelandet.

Socialnämndens tillståndsutskott i Stockholms stad har sitt nästa sammanträde inbokat den 18 september.

ANNONS

Haypp skriver i pressmeddelandet att man innan dess ska komma med ett eget yttrande kring tjänsteutlåtandet.

ANNONS