Dålig organisation sänker vänliga krogenRecensionDet blir för anonymt när brasseriet på Teatergatan vill passa alla.
Krögarnas jättesatsning – renoverar 200-åriga huset”Vi hade egentligen byggstopp. Men så fick vi se den här lokalen.”
Ny uteservering i Majorna och fyra andra krognyheterVeckans spaningar innehåller allt från en norsk kedja för barnfamiljer till etiopisk mat.
Rent trolleri på finkrogen i LorensbergRecensionUteätarna sveps med av spännande smakkombinationer och nyfiken service.
Så bra är Södra vägens hemtrevliga stjärnkrogRecensionKvarterskrogskänsla möter matkonst i ett lite anonymt hörn av stan.
Hemligheten bakom populära jordnötsgrytanSarah Awa Coulibaly lagar en av stans bästa rätter – utan socker och mejeriprodukter.
Avspända fiskrestaurangen är unik i GöteborgRecensionUteätarna får en ny favoritkrog: ”Fyller ett behov vi knappt visste att vi hade.”
En efterlängtad pralinbutik och fem krognyheterFrån libanesisk husmanskost till en Göteborgslegend bland senaste spaningarna.
Ren och rustik matglädje på klassiska bistronRecensionHär planeras inga kulinariska revolutioner – men Uteätarna mår riktigt bra ändå.
Majornas vardagsrum är värt att slå sig ned iRecensionNivån på maten kan bli jämnare, men Uteätarna känner sig hemma i den tidigare lägenheten.
Här friteras grekiska munkar till perfektionPå baddräktskungens taverna tillagas anrika desserten på farmors vis.
Gängen infiltrerar krogarna – så undviker de polisenMyndigheterna ser drogpengar tvättas vita • Åklagaren: ”De har jurister till hjälp”.
Högt och lågt på romantiska hotellkrogenRecensionDet är kul att äta middag i ett 1700-talshus, men lokalen är värd mer än så här.
I industriområdet döljer sig en irakisk delikatessFolk åker över hela stan för att ta del av kilotunga karpar som grillas över öppen eld.
En utmanare till titeln Göteborgs bästa fiskekrogRecensionUteätarna avnjuter en modern och prisvärd meny på upprustade restaurangen.
Från kebab till buljong – här är fem kul krognyheterEn mystisk ramen-nörd kör pop-up och Järntorget får en ny vinbar, bland annat.
Vi Viet är den perfekta stammiskrogenRecensionEn lysande mix av göteborgsk kvarterskrog och vietnamesisk mat.
Här är kvarterskrogen i våra drömmarRecensionHit skulle vi kunna ta med vem som helst utan att skämmas, skriver Uteätarna.
Här är sju krognyheter – från fisk till hantverkspastaDet senaste lasset av nya restauranger rör sig från Kville till Gamlestaden.
Torsken blir inte godare än på FiskekrogenRecensionKlassiska finkrogen är snubblande nära att bli en av Göteborgs främsta restauranger.
Bättre stämning än mat på nya italienarenRecensionHär finns förutsättningarna för att göra något riktigt bra – om man steppar upp i köket.
Upptäck amerikanernas älskade hot honeyAnja Olaug Jelinek bjuder på ett beroendeframkallande recept som förgyller alla rätter.
Grillspetten att testa i vår och sommarHetta, örter och brynt smör när Maria Zihammou sätter årets grillmeny.
Bjud på 80-talsmat – rätterna gör comebackReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på golden hits som ligger helt rätt i tiden.
Frida Rosengren: Det är dags för krogvärldens Fröken SnuskKulturkrönikaEn hemlig kock har skapat köer under en månad – helt i linje med vårens hetaste trend.
Sju goda öl och en meningslös hard seltzerGP:s Robert Lagerström väljer ut nya favoriter från Systembolagets ölhyllor.
Sex guldkorn bland nya ölen – och två varningarDryck”Varför har Systembolaget köpt in 90 000 burkar av den här smörjan?”, skriver Robert Lagerström.
Åtta festliga vinnyheter att skåla in våren medDryckMarie Oskarsson tipsar om guldkornen ur senaste släppet – perfekta till valborg.
Här är åtta pangviner som släpps i aprilDryckMarie Oskarsson tipsar om nya viner som smakar sommar och semester.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.
Torsken blir inte godare än på FiskekrogenRecensionKlassiska finkrogen är snubblande nära att bli en av Göteborgs främsta restauranger.
Bättre stämning än mat på nya italienarenRecensionHär finns förutsättningarna för att göra något riktigt bra – om man steppar upp i köket.
Upptäck amerikanernas älskade hot honeyAnja Olaug Jelinek bjuder på ett beroendeframkallande recept som förgyller alla rätter.
Grillspetten att testa i vår och sommarHetta, örter och brynt smör när Maria Zihammou sätter årets grillmeny.
Bjud på 80-talsmat – rätterna gör comebackReceptAnja Olaug Jelinek bjuder på golden hits som ligger helt rätt i tiden.
Frida Rosengren: Det är dags för krogvärldens Fröken SnuskKulturkrönikaEn hemlig kock har skapat köer under en månad – helt i linje med vårens hetaste trend.
Sju goda öl och en meningslös hard seltzerGP:s Robert Lagerström väljer ut nya favoriter från Systembolagets ölhyllor.
Sex guldkorn bland nya ölen – och två varningarDryck”Varför har Systembolaget köpt in 90 000 burkar av den här smörjan?”, skriver Robert Lagerström.
Åtta festliga vinnyheter att skåla in våren medDryckMarie Oskarsson tipsar om guldkornen ur senaste släppet – perfekta till valborg.
Här är åtta pangviner som släpps i aprilDryckMarie Oskarsson tipsar om nya viner som smakar sommar och semester.
Årets matbluff ska utses – här är finalisternaLakritsglass utan lakrits. • Norrländsk dryck från Småland. • Så röstar du.