A36 från Partille ställer in sommarturné.
A36 från Partille ställer in sommarturné. Bild: Julia Sixtensson

A36 ställer in hela sommarturné – personliga skäl

Partille-rapparen, känd för låtar som ”Samma gamla vanliga” och ”Inga änglar (na na na)”, ställer in sin sommarturné av personliga skäl.

ANNONS
|

Malmöfestivalen och Storsjöyran i Östersund har redan gått ut med nyheten om att A36 ställer in. De har också presenterat ersättare trots att beslutet är nytt. I Malmö kliver 1.Cuz in.

– Det här är färskt även för mig. Jag är lite förvånad, säger Sami Ibrahim på skivbolaget Warner music som dock bekräftar uppgifterna om att hela turnén är avblåst.

Enligt Sveriges Radio P4 Jämtland är anledningen att A36 ställer in ”personliga skäl”. I och med att beslutet omfattar hela turnén innebär det att även spelningen på Way Out Wests klubbdel Stay Out West bokas av.

A36 släppte i våras albumet ”Planet 36”.

ANNONS

”Jag tror att detta albumet är ett stort steg i min karriär, jag har jobbat på detta albumet ett tag och jag känner att jag hittat mycket av mig, både i min personliga och artistiska utveckling”, sade han då i ett pressutskick.

Texten uppdateras.

LÄS MER:Recension: A36 - ”Planet 36”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS