Kvällens gäster i ”Bianca”. Olof Lundh, Astrid S och ensemblen ur "Young royals"
Kvällens gäster i ”Bianca”. Olof Lundh, Astrid S och ensemblen ur "Young royals" Bild: Discovery +

Bianca Ingrosso: ”Hade aldrig kunnat bli artist”

I nya avsnittet i sin talkshow avslöjar Bianca Ingrosso att hon aldrig skulle kunna stå på en scen och sjunga. Hon har däremot inga problem med att dansa konga på Spybar, tillsammans med Olof Lundh och gänget i ”Young royals”.

ANNONS
|

Fredagskvällens avsnitt av ”Bianca” går i en frisk, lite styv ton. Den norska artisten Astrid S talar länge om sin scenskräck. De fyra huvudrollsinnehavarna i ”Young royals” är tvungna att svara på frågan ”Vem har utnyttjat sitt kändisskap mest?” Fotbollsjournalisten Olof Lundh kommer också ut som något av ett vilddjur.

– Är man igång så är man igång, då vill man inte gå hem och lägga sig, säger Lundh, när Bianca Ingrosso ber honom bemöta påståendet om att han festar hårt.

Talkshowen glider sedan omärkligt över i ämnet Spy bar. Malte Gårdinger berättar att han flera gånger har sett Lundh ute.

ANNONS

– Du har en munter energi, och en väldigt stark pondus.

– Jag hoppas att vi allihopa här ses på Spy bar snart, summerar Bianca.

I ögonblicket efter förlöser hon idén om en så kallad ”kongaline”. Detta är ett dansande, gladlynt tåg med människor som går runt i en lokal.

– Jag kan vara lok, inskjuter Olof Lundh, och brister ut i ett skånskt leende.

Publiken skrattar. Edvin Ryding reser genast ena handen och piskar med den i luften, som en slägga av kött. Lundh meddelar sedan att hans dotter nu har förbjudit honom att besöka Spy bar. Hur det kommer gå med kongalinjen är därför omöjligt att säga.

Bianca Ingrosso: ”Blir helt ihopkrupen när någon ber mig sjunga”

Talkshowens sjunde avsnitt får också besök av Astrid S. Den norska artisten talar bland annat om sin scenskräck, som hon nu har övervunnit med hjälp av terapi.

– Jag var helt övertygad om att folk hade gjort fel, att de hade köpt biljett till fel konsert och inte ville vara där, berättar hon.

Samtidigt berättar Bianca själv att hon lider av scenskräck:

– Jag hade aldrig kunnat bli artist. Jag tror att jag har valt den enkla vägen, med att göra såna här saker i stället. Så länge jag inte sjunger så är jag trygg. Om någon ber om sjunga blir jag sådär, helt ihopkrupen.

ANNONS

“Men sjöng inte du i globen?” frågar Omar Rudberg och syftar sannolikt på Biancas liveshow tillsammans med Alice Stenlöf.

– Just det. Jag känner bara att jag har gjort det en gång, men det gör jag aldrig igen alltså.

Under programmet framför också Astrid S sin nya singel ”Come first”.

Lördagens avsnitt av Bianca gästas av Pär Lernström, skidåkarna Frida Karlsson och Maja Dahlqvist, samt Félice Jankell.

LÄS MER:Petra Mede hånglade med Danny Saucedo i Göteborg

LÄS MER:Gynnings och Bergs podd-besked i ”Bianca”

LÄS MER:Så ska Pernilla Wahlgren hantera sina reklamuppdrag

Gäster i dagens ”Bianca”

Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger och Tommy Wättring från ”Young royals”.

Den norska artisten Astrid S och fotbollsjournalisten Olof Lundh.

”Bianca” går klockan 22:00 på Discovery +, varje fredag och lördag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS