Ikväll skulle Eva Dahlgren ha varit gäst i ”Tilde” på TV4 för att prata om ”En blekt blondins hjärta” som i år firar 30 år.
Ikväll skulle Eva Dahlgren ha varit gäst i ”Tilde” på TV4 för att prata om ”En blekt blondins hjärta” som i år firar 30 år. Bild: Janerik Henriksson/TT

Eva Dahlgren förd till sjukhus – föll ihop

Eva Dahlgren har förts till sjukhus efter att ha fallit ihop i hemmet. Det var Aftonbladet först att uppmärksamma.

ANNONS
|

Den folkkära artisten Eva Dahlgren har lagts in på sjukhus efter att ha ramlat ihop i hemmet. Det skriver hon på Instagram under fredagsförmiddagen.

Hon stod och strök när hon plötsligt tappade synen.

”Men som tur är var det ingen stroke bara långvarig stress och oro över en sjuk mamma”, skriver Eva Dahlgren, och fortsätter:

”Pop-poeter är av känslig natur. Starka och sköra på en o samma gång.”

Ikväll skulle Eva Dahlgren ha varit gäst i ”Tilde” på TV4 för att prata om skivan ”En blekt blondins hjärta” som i år firar 30 år. Det tvingas hon nu ställa in.

ANNONS

”Jag får skjuta på det till en annan gång”, skriver hon på Instagram, innan hon avslutar med en hälsning till sina följare:

"Ta hand om varandra och stryk försiktigt.

Kram e”

GP har sökt Eva Dahlgren.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS