Extrakonsert med Håkan på Ullevi

Det blir en extrakonsert med Håkan Hellström på Ullevi nästa år. Detta meddelar Hellström och hans skivbolag efter att biljetterna till spelningen den sjätte juni redan har sålt slut via förköp.

ANNONS
|

Sedan tidigare är det klart att Håkan Hellström gör en spelning på Ullevi nästa sommar, den sjätte juni. Nu har ännu ett datum dykt upp på biljettsidan Ticketmaster: den sjunde juni.

Biljetterna släpps den 30 augusti klockan 10.00, men förköpet började redan under onsdagsmorgonen. Förköpet är till för alla som har skrivit upp sig på Hellströms nyhetsbrev före klockan 08:00 tidigare idag.

Biljetterna till den sjätte juni har redan sålt slut via förköpet. Något som har skapat viss förvåning bland fans, då de räknade med att fler biljetter skulle göras tillgängliga vid det officiella biljettsläppet.

ANNONS

Håkan Hellström spelade senast på Ullevi i augusti 2022. Nästa år blir den tionde och elfte gången som Hellström ställer sig på arenans scen. Första konserten på Ullevi kom 2014. För fem dagar sedan sade Håkan Hellström följande i ett pressmeddelande, som kom i samband med nyheten om den första spelningen på Ullevi 2025:

”"Det är en svindlande siffra att det är min tionde spelning på Ullevi för någon som tyckte att spelningen på Jazzhuset i maj 2000 var att passera målsnöret. Men sen svarar en röst i huvudet – skit i det nu, Håkan. Kör på bara, ursäkta dig inte, acceptera bara hur sjukt och stort livet blev".

Förra året genomförde Hellström en konsert på Way out west, som GP:s kritiker Jan Andersson gav fyra fyrar.

Håkan Hellströms senaste album ”Poetiska försök” kom 2023.

Biljetterna till nästa års extrakonsert kostar från 695 kronor för ståplats, och från 650 kronor för sittplats. Max åtta biljetter går att köpa per person.

Texten uppdateras.

LÄS MER:Sista striden om Drömmarnas kaj

LÄS MER:Helt rätt av Taylor Swifts fans att hacka på oss recensenter

LÄS MER:Inga konserter – då får de städa ett tomt Ullevi

LÄS MER:Håkan Hellström chockade publiken på Hov1

Anmäl dig till Johan Hiltons nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS