Hathaway bekräftar ”En prinsessas dagbok 3”

Efter två decennier håller nu en tredje film i serien ”En prinsessas dagbok” på att utvecklas. Nu går huvudrollsinnehavaren Anne Hathaway ut på Tiktok med en avslöjande video.

ANNONS
|

Filmerna ”En prinsessans dagbok” och ”En prinsessas dagbok 2” får en uppföljare. Detta bekräftar filmens huvudrollsinnehavare Anne Hathaway samt tidningen Variety.

Hathaway lade igår ut en video på plattformen Tiktok, som visar små bitar ur ”En prinsessas dagbok” och ”En prinsessas dagbok 2”. Den 42-åriga skådespelaren räknar ner med ett gåtfullt ansiktsuttryck, och brister till sist ut i ett leende.

Se nedan:

@annehathaway

Miracles happen ✨👑 Back to Genovia with @Disney Studios & @Somewhere Pictures. The fairy tale continues ❤️‍🔥

♬ original sound - Anne Hathaway

Anne Hathaway har även lagt upp följande, nästan exakt likadana, inlägg på Instagram:

Adele Lim, känd för “Joy Ride,” “Crazy Rich Asians” och “Raya and the Last Dragon” ska stå för regi, rapporterar Variety.

ANNONS

Hon säger följande om filmen:

”Jag är otroligt exalterad över att regissera den här tredje filmen, eftersom jag är ett sånt enormt fan av den första ”En prinsessas dagbok”.

Lim fortsätter: ”Vi ser alla fram emot att visa upp seriens grundpelare: kvinnlig makt, glädje och bildning”.

De två första ”En prinsessas dagbok”-filmerna släpptes 2001 och 2004. Båda verken, men i synnerhet det första, har över tid fått någon form av kultstatus.

LÄS MER:Spellista: Familjen, Nea, Bruce Springsteen, Rebecka Sandberg, Cleo Sol

LÄS MER:Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS