Joel Kinnaman fast i flygkaoset: ”Det var hemskt”

Ett globalt it-haveri skapade under fredagen stora besvär för amerikansk flygtrafik. En av de som drabbats är skådespelaren Joel Kinnaman.

ANNONS
|

Exakt 5078 plan blev inställda under fredagen på grund av CrowStrikes globala it-haveri.

En av alla som råkade på bekymmer var den svenske skådespelaren Joel Kinnaman. 44-åringen skulle i fredags företa en resa från Atlanta till Los Angeles i USA, som vanligtvis tar fem timmar. I stället tog resan ett dygn.

– Herregud, jag har rest sen klockan fem på eftermiddagen i går från Atlanta för att komma hit, säger han en video till tidningen TMZ och tillägger:

– Det var hemskt.

Kinnaman får också frågan var han har sovit.

– På flygplatsen. Jag använde min ryggsäck som kudde, säger han.

ANNONS

Haft bekymmer förut

Joel Kinnaman är bland annat känd för sin tolkning av polisen RoboCop. Han spelade även karaktären ”JW” i Snabba cash-trilogin.

Kinnamans senaste roll var i skräckfilmen ”Silent night”. Han aktuell i Jo Nesbøs ”Harry Hole”, som beräknas komma senare i år.

Joel Kinnaman har en viss historia av transportbesvär. Vid förra årets ”Burning man” fastnade han i dyn tillsammans med fästmön Kelly Gale.

LÄS MER:Tiotusentals fast i lerkaos på Burning Man

LÄS MER:Alexander Abdallah fick drömrollen i ”Snabba cash”

LÄS MER:Liam Neeson gör en favorit i repris: den stukade vite mannen

LÄS MER:Joel Kinnaman anmäld för förtal - utreds redan för våldtäkt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS