Julia Garner kan spela Madonna i ny film

Skådespelaren Julia Garner har blivit erbjuden rollen som Madonna i den nya biopic som ska spelas in om popikonen. Det rapporterar Variety.

ANNONS
|

Julia Garner har tidigare haft roller i tv-serier som ”Inventing Anna” och ”Ozark”. Nu är hon favoritkandidaten för att spela Madonna i den film som ska göras om popstjärnans liv. Enligt källor till Variety ska hon ha blivit erbjuden rollen och överväger nu om hon ska tacka ja.

Filmen ska följa Madonnas tidiga karriär och regisseras av popstjärnan själv.

– En drös personer har försökt göra filmer om mig tidigare, men de har alltid varit män, sa Madonna i oktober i ”The Tonight Show” med Jimmy Fallon.

Hon har även sagt att musiken kommer stå i fokus i filmen.

ANNONS

– Musiken har fått mig att fortsätta framåt och konst har hållit mig vid liv. Det finns så många oberättade och inspirerande historier, och vem kan vara bättre att berätta dem än jag, säger hon i ett uttalande.

När och var filmen ska börja produceras är fortfarande okänt, liksom resten av skådespelarna. Men audition-processen ska ha pågått i månader och inkluderat såväl koreografipass med Madonnas koreograf som koreografi, sång och lässessioner med Madonna själv.

Andra som varit på tal för rollen som Madonna är, enligt Variety, skådespelarna Florence Pugh från filmen Midsommar, Euphoria-stjärnan Alexa Demie, australiska Odessa Young och sångerskor som Bebe Rexha och Sky Ferreira.

LÄS MER:Tillbaka i Göteborg – Lalehs resa till Ullevi

LÄS MER:Hon debuterar som muslimsk superhjälte

LÄS MER:Rättegångarna som skakat Hollywood

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS