Konserterna tillbaka på Liseberg redan i november

Liseberg vill inte vänta till nästa sommar. Redan i samband med Jul på Liseberg blir det spelningar i parken med bland andra Weeping Willows, Lasse Stefanz och Jens Lekman.

ANNONS
|

Efter två somrar utan konserter på Liseberg vill man inte längre på att gitarrslingor, basgångar och trumslag ska studsa mellan karuseller och chokladhjul.

Därför ordnas ett antal spelningar i mindre format med sittande publik framför Lilla scenen. Först ut är Atomic Swing den 26 november och när vi närmar oss julen kommer Weeping Willows till Liseberg under tre kvällar.

– Äntligen! Vi har flyttat fram, bokat av och dragits mellan hopp och förtvivlan, precis som resten av musikbranschen de här senaste två åren. Fantastiskt att äntligen kunna presentera liveakter på Liseberg igen! säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

400 personer får plats vid varje konsert. Biljetterna släpps tisdag 26 oktober.

ANNONS

Live under Jul på Liseberg

26 november Atomic Swing (acoustic à la 1972)

2 december John Holm

8, 9 och 10 december Weeping Willows

17 december Lasse Stefanz

22 december Jens Lekman

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS