Lillasyster lägger av – sista spelningen någonsin i Göteborg

Bandet Lillasyster ska släppa en sista skiva – sedan lägger de av. Detta meddelar bandet i en gemensam avskedsvideo.

ANNONS
|

I arton år har hårdrocksbandet Lillasyster varit verksamma, men nu når kvartetten vägs ände. Detta meddelar göteborgarna i en avskedsvideo.

Sångaren Martin Westerstrand säger då följande:

– Vi har spelat tillsammans i tjugo år och nu känner vi att det är klart. Vi har haft så obegripligt roligt genom de här åren och vi har fått uppleva så enormt mycket tillsammans som band, men framför allt tillsammans med er.

Bandet meddelar också att de senare i år släpper sin sista skiva, med namnet ”Tack och förlåt”.

– Tack alla som har kommit på något gig, som skålat eller bara hälsat på oss, fortsätter Westerstrand i klippet.

ANNONS

– Det vi har fått uppleva tack vare alla er är oerhört få människor förunnat och vi känner oss fruktansvärt ödmjuka inför att just VI har fått leva det här livet och fått uppleva allt detta, tillsammans med er.

Lillasyster bildades 2006 i Partille, och består av Max Flövik, Ian-Paolo Lira, Andreas Bladini och Martin Westerstrand. Debutalbumet ”Hjärndöd musik för en hjärndöd generation” gavs ut 2007.

De har tävlat två gånger i Melodifestivalen, senast med låten ”Til our days are over” och även specialskrivit ”Till Scandinavium” till hockeylaget Frölunda HC.

Bandet åker ut på en mindre turné i sommar, med start i Stockholm den 18 maj. De gör sin allra sista konsert på Trädgår’n i Göteborg den 19 oktober.

LÄS MER:Adina och Amanda Romare är nära kollegor och systrar

LÄS MER:Ta det lugnt, författare – barn klarar en sida utan äventyr

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS