Madonna: ”Mår inte så bra”

Under sin konsert i Belgien på söndagskvällen talade Madonna ut om sitt mående och att ha överlevt den allvarliga bakterieinfektionen hon drabbades av i somras.
– Det är ett fucking mirakel att jag är här just nu, sa stjärnan från scenen.

ANNONS
|

Madonna är just nu ute på sin stora ”Celebration”-turné som når Sverige och Stockholm den 28 oktober. Redan under premiären i London, som hyllades av pressen, kommenterade den 65-åriga stjärnan sin hälsa och sa att hon var lycklig över att vara vid liv.

Under söndagens konsert i Belgien öppnade hon upp ännu mer om den allvarliga bakterieinfektion hon drabbades av i somras och som gjorde att hon behövde vårdas på intensivvårdsavdelning. Det rapporterar NME.

– För mindre än fyra månader sedan var jag på sjukhuset. Jag var medvetslös och folk trodde inte att jag skulle klara det. Det är ett fucking mirakel att jag är här just nu, sa Madonna från scen.

ANNONS

Tackar Gud, barnen och fansen

I videoklipp som lagts upp på X, tidigare Twitter, syns hur popikonen talar till publiken på plats.

– Jag måste säga att jag mår inte så bra just nu, men jag kan inte klaga, för jag är vid liv. Tack Gud för mina barn och för all er kärlek och ert stöd.

Madonna pratade även om sin mamma som dog i cancer när sångerskan bara var fem år.

– Min mamma, gud välsigne henne, hon måste vaka över mig. Hon sa: ”Tjejen, det är inte dags för dig att gå än”. Jag slogs av en sådan märklig tanke. Jag kände plötsligt en sympati för min mamma. Inte för själva döendet utan för hur ensam hon måste ha känt sig på sjukhuset när hon visste att hon skulle dö. Jag fick en andra chans och jag är tacksam för det.

LÄS MER:Så bra var Madonnas turnépremiär i London

LÄS MER:Madonna inlagd på sjukhus – skjuter fram turné

LÄS MER:Här är snackisarna från Britney Spears memoarer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS