Margot Robbies kupp – för att få kyssa Brad Pitt

Under inspelningen av filmen ”Babylon” kysste Margot Robbie sin motskådespelare Brad Pitt – utanför manus. Lustigt menar vissa, övergrepp påstår andra.

ANNONS
|

Det var en djärv manöver. Under inspelningen av ”Babylon” tog sig Margot Robbie, hur ska vi uttrycka det, vissa friheter. Dessa friheter involverade Brad Pitt.

I en intervju med E! News berättar skådespelaren om en specifik scen, som slutar i en kyss mellan de båda huvudrollsinnehavarna.

”Är det kanske ett övergrepp?”

”Du vet att den kyssen var improviserad?” säger Robbie till reportern och fortsätter: ”Den var inte i manus. Men jag tänkte ”När kommer jag annars få möjligheten att kyssa Brad Pitt? Jag kommer bara köra här. Och det var fantastiskt”.

De flesta nyhetssidor har rapporterat om händelsen som lite lustig. Men på sociala medier ställs samtidigt frågan: ”Är det kanske ett övergrepp?”. Vissa påstår rent av att Robbie, om hon vore man, skulle blivit avskedad för något liknande.

ANNONS

”Vänta nu, du vill bara kyssa Brad Pitt”

I samma intervju framkommer också att Robbie överlade kyssen tillsammans med filmens regissör, Damien Chazelle.

”Vi pratade, och jag sa att min karaktär Nellie är en typ av människa som bara skulle gått upp och kysst Jack (Pitt)”, berättar Robbie. Chazelle ska då ha svarat ”Absolut, det skulle kunna gå”, men omedelbart insett:

”Vänta lite nu. Du vill bara kyssa Brad Pitt”

”Babylon” kretsar kring en rad karaktärer under slutet av Hollywoods stumfilmsera. De dricker, röker, förlorar sig i köttets lustar – och sjunker allt längre ner i dyn. Filmen har biopremiär i Sverige den 23 januari 2023.

Andra skådespelare i ”Babylon” är bland annat Olivia Wilde, Jean Smart och Tobey Maguire.

Chazelle har tidigare skrivit filmer som ”Whiplash”, ”La la land” och ”Cloverfield 10”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS