Håkan Hellström släpper midsommarlåten ”Snapsvisa” digitalt

Låten ”Snapsvisa” har hittills bara funnits på vinylversionen av Håkan Hellströms senaste album. Nu släpper han den digitalt – men bara under midsommarhelgen.

ANNONS
|

Håkan Hellström firar midsommar genom att släppa en midsommarlåt – men inte en helt ny sådan. Bonusspåret ”Snapsvisa” har redan kunnat höras av de som sitter på ett exemplar av vinylversionen av senaste skivan ”Poetiska försök”. Nu ges den alltså också ut digitalt.

”Det finns inget, inget vin vi inte druckit. Det söta och det med giftet. Bara drick! Drick upp det! För när morgonsolen stigit, ska vi gömma våra bättre sidor. Men det skiter vi i, och jag tvivlar, att vi någonsin, kommer supa så igen” sjunger Håkan Hellström i den folk-influerade visan.

Finns bara under midsommarhelgen

Men det finns en hake – ”Snapsvisa” kommer bara vara tillgänglig att strömma under midsommarhelgen. Därefter plockas den bort för att sedan ges ut igen till midsommar nästa år.

ANNONS

Håkan Hellström är just nu ute på sin första sommarturné sedan 2017. GP:s Johan Lindqvist beskrev smygpremiären i Barcelona som en ”experimentverkstad” med ”högljudd energi men också en hel del musikaliska stolleprov”. Därefter följde den officiella premiären på Sofiero slott i Helsingborg, där recensenterna fortsatte att imponeras.

Den 12 augusti spelar Hellström på Way Out West i Slottsskogen.

LÄS MER:Så bra var Håkan Hellströms turnépremiär i Helsingborg

LÄS MER:Håkan Hellström träffar fansen inför konserten i Barcelona

LÄS MER:Recension: Håkan Hellström, Razzmatazz, Barcelona, onsdag

LÄS MER:Det går inte att bli vuxen med Håkan Hellström

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS