Orup spelar för 134 personer åt gången när 2Entertain satsar på krogshower i Kungsportshuset.
Orup spelar för 134 personer åt gången när 2Entertain satsar på krogshower i Kungsportshuset. Bild: Jörgen Alström

Orup spelar för 134 personer i Göteborg

Som ett svar på regeringens riktlinjer för konserter ska Kungsportshuset nu bli hemmaplan för krogshower. Under hösten spelar både Orup och Danny här – för 134 personer åt gången.

ANNONS

Coronapandemin pågår outtröttligt och krisen är akut i nöjesbranschen där riktlinjer för publik på konserter varit strikta. Nöjesproduktionsbolaget 2Entertain försöker därför hitta nya vägar framåt genom att förvandla Kungsportshuset till ett krogshows-koncept, vilket GP tidigare berättat om.

Premiären 20 november står magikern Joe Labero för, med den nyskrivna föreställningen ”Goldfingers”. Nu står det klart att även ”Så mycket bättre”-kollegorna Orup och Danny ansluter till satsningen.

– Jag ser fram emot att bygga upp artistverksamheten här. Lokalerna är verkligen outstanding för både shower och konserter och det är en trevlig restaurangmiljö, säger Patrik Krall på 2Entertain .

Orup intar scenen den 26-27/11 och Danny Saucedo den 1-2/12. Med de nya publikreglerna är det enbart 134 personer som släpps in till varje show och biljetten blir automatiskt knuten till måltid. Alla gäster sitter vid middagsbord, på behörigt avstånd från varandra.

ANNONS
ANNONS