Rihannas bebis pryder omslaget till Vogue

Rihanna och Asap Rockys son är bara nio månader men har redan landat sitt första Vogue-omslag.

ANNONS
|

På omslaget till brittiska Vogues marsnummer syns paret på en sandstrand i svarta kläder. Deras bebis, vars namn ännu inte är offentligt känt, skrattar i sin pappas armar. På ett annat av fotona sitter sonen hos sin mamma och tittar in i kameran med en skarp blick.

Bilderna kommer bara dagar efter att Rihanna uppträdde under halvtidsshowen på Super Bowl och då passade på att avslöja att hon och Asap Rocky väntar ännu ett barn.

Rihanna har bara visat upp sonen för allmänheten en gång tidigare, i en Tiktok-video. I intervjun med Vogue beskriver Rihanna moderskapet som ”legendariskt”.

ANNONS

– Det är allt. Du minns verkligen inte livet innan, det är det mest galna någonsin.

Stjärnan delade själv ytterligare en av bilderna på sonen på Twitter med kommentaren: ”Min perfekta bebis!”

Vill släppa album 2023

Riris lilla bebis är dock inte den första som pryder ett Vogue-omslag. För ganska exakt ett år sedan poserade supermodellen Naomi Campbell med sin dotter på omslaget till samma tidning.

I intervjun med Vogue uttalar sig Rihanna också om sitt nya album, som fansen väntat på i flera år. Och det kan komma att släppas under 2023.

– Ärligt, det vore löjligt om det inte kommer ut i år. Men jag vill bara ha kul. Jag vill bara göra musik och göra videos, säger hon.

LÄS MER:Recension: Rihanna – Super Bowl halvtidsshow 2023

LÄS MER:Rihannas halvtidsshow på silverplats

LÄS MER:Veckans spellista: Rihanna, Deportees & Sarah Klang, Mazzo

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS