Rockstjärnans fru delar uppdatering från sjukhuset

Shane MacGowan lades i juli in på intensiven – nu ger musikerns fru en mindre hälsouppdatering från sjukhuset. "Kärlek är det mest kraftfulla du kan uppleva” skriver hon på sociala medier.

ANNONS
|

Under senare år har den irländske musikern Shane Macgowan lagts in på sjukhus åtskilliga gånger, med anledning av sina omfattande hälsoproblem.

I slutet av september förra året diagnostiserades han med encephalitis, en aggressiv sjukdom som får hjärnan att svälla upp. Senast i juli lades han in på intensiven.

Nu kommer musikerns fru, journalisten Victoria Mary Clarke, med en uppdatering från sjukhuset.

Andas genom syrgastub

Hustrun skriver följande i ett inlägg på Instagram: ”Kärlek är det vackrast och mest kraftfulla som vi kan uppleva som människor. Men kärlek kan också kännas smärtsamt, i synnerhet om du är rädd för att förlora en person som du håller kär”.

ANNONS

Hennes inlägg kommer också med flertalet bilder. På en av dessa andas Macgowan genom en syrgastub.

Shane MacGowan var tidigare sångare i det brittisk-irländska folkpunkbandet The Pogues. Han fick sparken 1991 på grund av sina alkohol- och drogproblem. Bandet har dock återförenats flera gånger med MacGowan vid mikrofonen.

Se hela Victoria Mary Clarkes meddelande nedan:

LÄS MER:"Tillsammans blir vi bättre än vad vi egentligen är"

LÄS MER:The Pogues basist Darryl Hunt är död

LÄS MER:Tio minnesvärda musikstunder i Lisebergshallen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS