Sveriges kvartsfinal visas på Way Out West

Kvartsfinalen i fotbolls-VM mellan Sverige och Japan kommer att visas på Bio Capitol, som under helgen är en av Way Out Wests festivalbiografer. Matchen spelas på fredag förmiddag, svensk tid, och det är först till kvarn som gäller.

ANNONS
|

På fredag förmiddag möter Sveriges landslag Japan i fotbolls-VM. Matchen spelas på Eden Park i Auckland, Nya Zeeland, klockan halv tio svensk tid.

För helgens festivalbesökare finns också chansen att se matchen tillsammans på Bio Capitol, som är en av Way Out Wests festivalbiografer.

Enligt ett inlägg på festivalens Instagramsida är det först till kvarn som gäller om man vill ha plats i en biostol, och det går inte att förboka biljetter.

Hittills är det bara Sveriges match som är inplanerad i programmet. Spanien och Nederländernas match spelas klockan tre på fredagsmorgonen, svensk tid, medan Australien–Frankrike och England–Colombia spelas klockan nio, respektive halv ett, på lördagen.

ANNONS

Bio Capitol är under resten av festivalen en arena för film och tv, tillsammans med Hagabion. Bland annat premiärvisas det första avsnittet av TV4:s ”Ondskan”, Riley Keoughs ”War pony” och dokumentären ”Let the canary sing” om Cyndi Lauper.

LÄS MER:Soligt väder väntar på Way Out West

LÄS MER:The Soundtrack of Our Lives är återförenade – ingen vet för hur länge

LÄS MER:Filmerna och tv-serierna du inte får missa på Way Out West

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS