Världsstjärnan filmades under kjolen – lämnade scenen

De senaste åren har flera artister råkat ut för olika former av övergrepp på scen – för några dagar sedan drabbades popstjärnan Shakira.

ANNONS
|

I helgen marknadsförde sångerskan Shakira sin kommande singel ”Soltera” på en nattklubb i Miami, och var då med om en incident som sprids på sociala medier.

Vid ett tillfälle går popstjärnan fram på scenen bredvid DJ-båset och börjar dansa till sin nyskrivna låt, som förväntas släppas i december.

Genast ser den colombianska popstjärnan besvärad ut, då någon tycks filma under hennes kjol. Hon markerar tydligt med båda händerna till vederbörande att sluta, fortsätter dansa, och inser sedan att människan fortfarande filmar henne. Shakira väljer då att gå av scenen. Se filmen nedan:

Reaktionerna på klippet har varit delade. Vissa menar att beteendet är grisaktigt, andra tycks fokusera på att Shakira har lite kläder på sig.

ANNONS

Under det senaste året har en lång rad popartister, ofta kvinnliga, råkat ut för övergrepp på scen. Bebe Rexha fick under förra året en mobil i ansiktet, och lade sedan upp följande bild på sociala medier:

Artisten Kehlani har berättat att hon plötsligt kände en hand under sin kjol vid en konsert för två år sedan. 2023 gick en man rakt upp på scen och slog till Ava Max. 2022 kastade en besökare Skittle-godis i ögat på Harry Styles, vid ett framträdande i Los Angeles.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll är aktuell med sitt sjunde album "Las Mujeres Ya No Lloran".

LÄS MER:Shakira hyllas av hemstaden med gigantisk staty

LÄS MER:Gerard Pique om separationen med Shakira

LÄS MER:Shakira släpper första albumet på sju år

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS