Ingen GP i brevlådan - desto mer i eGP

ANNONS
|

Det är dags för en helgdag igen - i dag är trettondagen. Därmed kommer det ingen papperstidning i brevlådan. Men eGP finns där som alltid.

I dag trettondagen ger vi extraläsning i form av Uteätarna - vi har valt ut alla krogar som fått fyra eller fem fyrar i betyg under 2014 och ställt samman i en egen bilaga.

På 36 sidor kan du se vilken kvartett som fick högsta betyg och vilka 31 ställen som Uteätarna tyckte förtjänade en fyra. Du ser också när testerna gjordes.

Perfekt att ha till hands nästa gång du planerar att äta ute. Kanske har du en helt egen favorit, kanske blir du nyfiken på att se om du tycker likadant som GP:s testare.

ANNONS

Men eGP innehåller självklart mycket mer än då. Och missa inte sidan med klickbart korsord och sudoku.

eGP ingår i din prenumeration. För att komma i gång: Gå in på gp.se/ egp och följ instruktionerna.

Fakta: Bra att tänka på

• Se till att ha senaste uppdateringen. Det gäller både ditt operativsystem och appen eGP. Då fungerar allt det tekniska bäst.

• Om något blinkar till på sidan innebär det att det är klickbart. Det gäller till exempel alltid vädersidan, ibland lägger vi in klickbara länkar i texter, ofta är korsord och pyssel klickbara så att du kan lösa i eGP.

• I eGP kan du läsa gamla tidningar. Hur enkelt som helst hittar du alla nummer av GP tillbaka till 2011. Klicka på Sök i arkivet och välj vilken GP du vill läsa.

• Du kan ställa in så att senaste numret av eGP laddas hem till din enhet så fort den är tillgänglig. Då finns den där när du vaknar på morgonen.

Fakta: Behöver du hjälp?

• Ska du läsa eGP för första gången kanske du behöver hjälp.

• På trettondagen har vi en speciell service för dig: Du kan mejla prenservice@gp.se mellan 8 och 13 så försöker vi svara så fort som möjligt.

ANNONS
ANNONS