Beslagsförrådet som förvarar beslagtagna bilar och båtar, och vars staket sent på lördagskvällen blev utsatt för skadegörelse, ligger enligt polisen ”ett par kilometer” från polishuset. Men man vill inte uppge exakt adress för lokalen.
Beslagsförrådet som förvarar beslagtagna bilar och båtar, och vars staket sent på lördagskvällen blev utsatt för skadegörelse, ligger enligt polisen ”ett par kilometer” från polishuset. Men man vill inte uppge exakt adress för lokalen. Bild: Andreas Carlsson

Skadegörelse mot polisens beslagsförråd i Uddevalla

Sent på lördagskvällen upptäcktes att någon klippt upp staketet till ett beslagsförråd i Uddevalla. Detta tillhör polisen i Fyrbodal. Inget är rapporterat stulet och polisen har ingen misstänkt.

ANNONS
|

Det var vid klockan 23.40 som polispatrull upptäckte att någon eller några ska ha klippt upp staketet till ett beslagsförråd i Uddevalla som tillhör polisen. Detta ligger flera kilometer från polishuset, säger Lasse Ström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Västra Fyrbodal.

– Det är en stor byggnad med ett staket runt, som ligger på ett annat ställe, men jag vill inte säga exakt var. De har klippt upp staketet runt byggnaden.

Enligt polisen är ingenting rapporterat stulet.

– Inte vad vi känner till. Allt av värde är inlåst i byggnaden.

Polisen har väktare på plats fram tills att staketet är lagat. Ärendet utreds som skadegörelse.

ANNONS

– Ingen gripen, ingen misstänkt.

Vad har ni att gå på?

– Ingenting tyvärr. Det ligger helt öde i ett industriområde, men om någon sett något i natt så får man gärna höra av sig. Men jag vill inte gå ut med adressen, säger Lasse Ström.

Enligt Lasse Ström används förrådet till att förvara större saker som tagits i beslag, som bilar och båtar.

– Små saker kan vi ha i källaren. Men detta är en stor lokal, det är saker som tagit i beslag från hela Fyrbodal och kan vara allt möjligt.

Ingenting tyder enligt förundersökningsledaren på att staketklipparna ska ha varit ute efter något särskilt objekt i förrådet.

– Ingen har varit i närheten av själva huset.

ANNONS