Flygresan tog en obehaglig vändning för passageraren i säte 15G, när en berusad man plötsligt drog ner gylfen.
Flygresan tog en obehaglig vändning för passageraren i säte 15G, när en berusad man plötsligt drog ner gylfen. Bild: Seth Wenig

Berusad man kissade på passagerare i business class

Passageraren hade druckit stora mängder alkohol och bråkade med kabinpersonalen. Bråket eskalerade så mycket att mannen till slut kissade på en medresenär någonstans mellan New York och Delhi.

ANNONS
|

När American Airlines flyg AA 292 från New York landade i Delhi på lördagen väntade polisen redan på flygplatsen för att ta hand om en 21-årig man. Under hemresan till Indien hade mannen, som till vardags studerar på ett universitet i USA, varit bråkig. Enligt flygbolaget var han ”kraftigt berusad”, vägrade sitta ner och ignorerade personalens order.

– Efter att ha stört de andra passagerarnas säkerhet kissade han slutligen på passageraren i säte 15G, säger Ameircan Airlines i ett uttalande till nyhetsbyrån ANI.

Piloten hade förvarnat flygplatsens säkerhetsansvariga om den oregerlige passageraren. Efter att han ledsagats ut från planet fortsatte han att bete sig illa, enligt flygplatsens polischef Devesh Kumar Mahla.

ANNONS

Andra gången på ett par månader

Offret, en amerikansk medborgare som flög business class, har valt att inte polisanmäla. Däremot kommer den kissande mannen att utredas för att ha riskerat flygsäkerheten, enligt Devesh Kumar Mahla. Han släpptes ur polisförvar under söndagen.

Det är andra gången på ett par månader som Indien drabbas av en urinrelaterad incident på hög höjd. Senast i november förra året kissade en man på en 70-årig kvinna på ett Air India-flyg mellan New York och Delhi. Han greps senare av polis.

LÄS MER:Man kissade på passagerare ombord på flygplan

LÄS MER:President kissade på sig – reportrar gripna

LÄS MER:Julfest spårade ur på Finlandsfärja

ANNONS