Huset på Upper East Side i New York är nu till salu för ungefär 840 miljoner svenska kronor.
Huset på Upper East Side i New York är nu till salu för ungefär 840 miljoner svenska kronor. Bild: Bebeto Matthews

Jeffrey Epsteins hus i New York och Florida till salu

En unik möjlighet att äga det största enfamiljshuset i New York City. Så beskrivs sexbrottsanklagade Jeffrey Epsteins hus i New York som nu är till salu.

ANNONS
|

Två av de hus där Jeffrey Epstein anklagats för att utnyttja unga kvinnor sexuellt är nu till salu, rapporterar CNN. Det rör det sig om ett hus i New York och en villa i Palm Beach i Florida.

New York-huset beskrivs i annonsen som det största enfamiljshuset i New York City. I huset, som har en yta på strax över 2 600 kvadratmeter, kan man hitta tio sovrum och hela 15 badrum. Prislappen ligger på 88 miljoner dollar, ungefär 840 miljoner svenska kronor.

LÄS MER:Mäktiga män fruktar svaren från Epsteins partner

När det kommer till huset i Florida är boytan här något mindre, cirka 1 300 kvadratmeter, och prislappen lika så. Huset ligger ute för 21,9 miljoner dollar, det vill säga strax under 210 miljoner svenska kronor.

ANNONS
I augusti 2019 hittades Jeffrey Epstein död i sin cell i häktet efter att ha begått självmord.
I augusti 2019 hittades Jeffrey Epstein död i sin cell i häktet efter att ha begått självmord. Bild: New York State Sex Offender Registry

Jeffrey Epstein tog sitt liv och hittades död i häktet 2019, efter att ha gripits för sexhandel med minderåriga. Han hotades av 30 års fängelse.

Även Epsteins tidigare partner, Ghislaine Maxwell, har anklagats för att vara inblandad i brotten. Enligt anklagelserna ska hon ha lockat unga flickor till Jeffrey Epstein.

LÄS MER:Hårt straff hotar Epsteins tidigare partner

ANNONS