Kvinna i USA ska ha försökt anlita mördare – för att döda sin treårige son

Två personer har gripits i USA efter att en 18-årig kvinna ska ha försökt anlita någon på internet för att döda hennes 3-årige son. Mamman skickade in en ansökan på en parodihemsida, som används för att fånga människor som söker yrkesmördare.

ANNONS
|

I juli greps en 18-årig kvinna från Florida misstänkt för stämpling för mord efter att hon ska ha försökt leja en yrkesmördare för att döda hennes 3-årige son.

Nu har ytterligare en person, en 18-årig man, gripits misstänkt för att ha konspirerat till mord, på grund av de textmeddelanden som han ska ha skickat till den 18-åriga kvinnan.

”Ungen är problemet, jag hoppas att du ser att allt jag någonsin velat var att befria dig”, skriver han i ett meddelande, enligt NBC6 Miami.

"Jag har sagt till dig om ungen, du kommer inte att göra någonting... Men gör det, så kommer jag att överväga att komma tillbaka."

ANNONS

Skickade in ansökan på parodiwebbplats

Kvinnan greps den 18 juli efter att hon skickat in en ansökan på en parodiwebbplats, vid namn rentahitman.com, rapporterar NBC News.

I sin ansökan ska hon ha inkluderat en adress och en bild på sin son. Hon skrev även att hon ville att hennes son skulle ”föras långt, långt, långt bort och möjligen dödas, men så snart som möjligt”.

Hemsidans ägare Robert Innes berättade för NBC6 Miami att de får in hundratals med förfrågningar varje dag, men att majoriteten bara är på skoj. Men när han såg kvinnans ansökan hajade han till, då den var väldigt specifik.

När han undersökte det närmre kunde han se att det misstänkta offret bodde på adressen som kvinnan inkluderat.

– Det är en röd flagga för mig. Om den informationen stämmer så är det något man borde granska närmre och det var därför jag skickade vidare ansökan, säger Robert Innes enligt NBC Miami.

Polis låtsades vara yrkesmördare

En polis tog kontakt med kvinnan och utgav sig för att vara en potentiell yrkesmördare och gick med på att få betalt 3 000 dollar, motsvarande 33 000 kronor, för att döda sonen, uppger NBC News.

Därefter grep polisen henne och kunde även bekräfta att ansökan ska ha skickats från kvinnans dator.

ANNONS

Den 3-årige pojken ska nu vara säker och bor tillsammans med sina anhöriga.

LÄS MER:Författare till "Hur man mördar sin man" – döms för att ha mördat sin man

LÄS MER:Kvinna i USA skrev barnbok om sorg efter makens död – åtalas för hans mord

LÄS MER:Tonåring lämnade bebis i sopcontainer i USA – får 16 år i fängelse

ANNONS