Man åt psykedeliska svampar – högg av sin penis

En 37-årig man åt psykedeliska svampar och högg av sin penis med en yxa. Han fördes till sjukhus där kirurger lyckades återställa delar av penisen.

ANNONS
|

En 37-årig man befann sig ensam i en avlägsen semesterstuga i Österrike när han åt en mängd psykedeliska svampar och drabbades av hallucinationer. I det tillståndet tog han en yxa och högg av sin penis i flera delar.

Detaljerna kring händelserna är något oklara eftersom mannen inte minns allt.

Fallet beskrivs dock som unikt i den den vetenskapliga tidskriften Mega Journal of Surgery, där det framgår att kirurger lyckades återoperera och rädda delar av mannens penis.

I samband med händelsen hittade en förbipasserande person mannen i det förvirrade tillståndet, och larmade akutvården. Då hade 37-åringen bundit en tygbit kring könsområdet för att kontrollera blödningen, och de avhuggna penisdelarna hade han lagt i en burk fylld med snö.

ANNONS

Kan få stånd igen

Mannen, som uppges lida av depression och alkoholmissbruk, transporterades snabbt till en närliggande by och därefter fördes han till sjukhuset i Feldkirch, som ligger nära gränsen till Schweiz.

Han opererades fem timmar efter amputationen, och kirurgerna lyckades rädda cirka två centimeter av penisskaftet och ollonet.

De övriga delarna var för skadade för att kunna återställas, men mannen ska ha återfått viss erektil funktion, även om penisens längd var förkortad på grund av skadorna.

LÄS MER:Magiska svampar är tillbaka i forskningens finrum

LÄS MER:Narkotikaklassade svampen toppslätskivling plockas i Göteborg

LÄS MER:Tusentals vill prova magiska svampar i Oregon

ANNONS