Enligt Marin ska bilden komma från hennes enda privata fest i bostaden under den här sommaren.
Enligt Marin ska bilden komma från hennes enda privata fest i bostaden under den här sommaren. Bild: Martin Meissner

Nya festbilder – barbröstade kvinnor i Sanna Marins tjänstebostad

Efter förra veckans kritik sprids nu nya bilder från Sanna Marins festande. Två barbröstade kvinnor kysser varandra på en bild tagen i den finska statsministerns tjänstebostad.

ANNONS
|

Bilden som just nu sprids över sociala medier visar två barbröstade unga kvinnor som kysser varandra, samtidigt som de håller upp en skylt med texten Finland. Enligt finska Hufvudstadsbladet har Sanna Marin medgett att bilden är ifrån hennes tjänstebostad Villa Bjällbo.

– Bilderna är tagna söndagen efter Ruisrock efter att vi hade badat bastu och simmat. En av bilderna är inte saklig. Jag ber om ursäkt för bilden som inte borde ha tagits, säger Sanna Marin till tidningen.

Enligt Marin ska bilden komma från hennes enda privata fest i bostaden under den här sommaren.

ANNONS

Statsministern säger att festsällskapet inte vistades i Villa Bjälbo under festen, förutom toaletterna på bottenvåningen som användes.

Sanna Marin hamnade förra veckan i blåsväder efter att filmklipp på henne spridits i såväl sociala medier som internationell press. I filmerna syns Marin dansa och festa i en privat bostad tillsammans med sina vänner – många av dem finländska kändisar.

Efter skarp kritik och att hennes handlingsberedskap ifrågasatts höll Marin i fredags en presskonferens och hon gick med på att testa sig för narkotika. Drogtestet var negativt.

LÄS MER:Problemet med politiker är att de festar för lite

LÄS MER:Sanna Marins drogtest negativt

LÄS MER:Efter Marins festande: "Måste kunna nås"

ANNONS