En chef för ett veganmatföretag har åtalats för grovt brott och ”terroristiskt hot” efter att ett bråk urartade på en parkeringsplats efter en fotbollsmatch i USA.
En chef för ett veganmatföretag har åtalats för grovt brott och ”terroristiskt hot” efter att ett bråk urartade på en parkeringsplats efter en fotbollsmatch i USA. Bild: Jeff Roberson

Parkeringsbråk urartade – veganchef bet man i näsan

En chef för veganmatföretaget har åtalats för grovt brott och ”terroristiskt hot” efter att ett bråk urartade på en parkeringsplats efter en fotbollsmatch i USA.

ANNONS
|

Enligt polisrapporten ska en 53-årig man, som är operativ chef för ett veganskt matföretag, ha blivit våldsam efter en fotbollsmatch i Fayetteville, Arkansas, vilket AP rapporterar.

53-åringen ska ha attackerat en annan man som försökte köra framför honom i ett parkeringsgarage. Föraren av den andra bilen ska ha ”fått kontakt” med ett hjul på 53-åringens sportbil, vilket tros ha föranlett bråket.

53-åringen ska ha lämnat sin bil och slagit sönder den bakre vindrutan på den andra bilen. Det fick föraren att kliva ur sitt fordon varpå han sedan attackerades av 53-åringen som började slå på honom.

ANNONS

Den 53-åriga mannen ska även ha bitit den andra mannens näsa så att ”köttet slets av nästippen”, rapporterar polisen enligt AP.

Polisen kallades till platsen och hittade ”två män med blodiga ansikten”. Vittnen på plats ska ha hört att veganchefen hotat att döda mannen.

Företaget har inte kommenterat händelsen och AP fortsätter att söka dem för en kommentar.

LÄS MER:Man döms för mord efter bråk om munskydd

LÄS MER:Tobakstuggande man dödad vid gyllene tempel

LÄS MER:Åtalas för grov misshandel på grund av hamburgare

ANNONS