Arkivbild. Aporna ska ha omringat pappan och ryckt pojken ifrån honom innan de kastade ner bebisen från hustaket. <em id="emphasis-37580b4c15cfd75148693a8aa0756898">Aporna på bilden har ingenting med händelsen att göra. </em>
Arkivbild. Aporna ska ha omringat pappan och ryckt pojken ifrån honom innan de kastade ner bebisen från hustaket. Aporna på bilden har ingenting med händelsen att göra. Bild: Channi Anand

Pojke död – kastades av apor från tredje våningen

Ett gäng arga apor attackerade ett par och deras bebis i den indiska staden Bareilly i Uttar Pradesh. Aporna stal pojken och slängde ner honom från ett hustak. Pojken dog av sina skador.

ANNONS
|

En 25-årig man var uppe på taket till sitt trevåningshus tillsammans med sin fru och deras fyra månader gamla bebis när de plötsligt blev attackerade av flera apor, rapporterar India Times.

Aporna ska ha omringat pappan och ryckt pojken ifrån honom innan de kastade ner bebisen från hustaket. Den fyra månader gamla bebisen dog på platsen till följd av sina skador.

Pappan ska ha kallat på hjälp men hans släktingar hann inte komma fram till platsen innan aporna ryckt sonen ifrån honom. Aporna ska ha attackerat både pappan och flera av släktingarna på plats.

Händelsen har chockerat hela den indiska byn Bareilly och en utredning av händelsen har inletts.

ANNONS

Inte ovanligt att apor attackerar barn

Bara i år har flera fall rapporterats där apor har skadat och dödat barn.

Den 18 juni dödade en grupp apor en fyra veckor gammal bebis i Tanzania. Aporna tog sig in i deras hus i byn Kigoma och ryckte barnet ifrån sin mor medan det ammades, rapporterar BBC.

Mamman skrek på hjälp och tillsammans med flera grannar jagade de efter aporna. Efter ett tag släppte de taget om barnet, men det omkom senare på sjukhus.

Den 10 januari dog ett 2-månader gammalt barn i Uttar Pradesh efter att en grupp apor tagit honom från en terrass och slängt honom i en vattentank.

LÄS MER:Elefant dödade kvinna och spädbarn

LÄS MER:Lejon dödade tre barn

LÄS MER:Puma bet barn – fick stryk av arg mamma

ANNONS