Pojke flögs till fel stad - mamman stämmer flygbolaget

Mamman Maribel Martinez skulle möta sin son på en flygplats i USA men i stället möttes hon av ett helt främmande barn. Det visade sig att flygbolaget JetBlue hade blandat ihop Maribels barn med ett annat.

ANNONS
|

Den 17 augusti flög två pojkar med det amerikanskaflygbolaget JetBlue från Cibao International Airport i Dominikanska republiken.En av dem var Andy Martinez, 5,som skulle flyga tillJohn F. Kennedy International Airport i New York och möta upp sin mamma. Den andra pojken, vars identitet är okänd i nuläget, skulle flyga tillBoston Logan Airport.

Men någonting gick snett. Flygbolagetblandadeihop pojkarna. När mamman Maribel Martinez skulle möta upp sin son fick hon i stället syn på en för henne, helt okänd pojke.Nu stämmer hon flygbolaget för de psykiska lidande hon har fått utstå efter händelsen.

När Andy kom till fel flygplats skapersonen som hjälpte honom ha sagt att han "äntligen hade blivit återförenad med sin mamma" När de upptäckte felet togde tre timmar för flygbolaget att reda ut vad som hade gått fel.

ANNONS

"Ett psykologiskt trauma"

Nu stundar enrättegång, därMaribel har beskrivit hur denna händelse har lett till stor känslomässig stress, extrem rädsla, skräck,mental chock, psykiskt lidande och ett psykologiskt trauma för henne.

Martinez advokat Sanford Rubenstein har kommenterat ärendet och menar att det är bra att denna händelse uppmärksammas för att kunna förhindra framtida misstag.

Enpresstalesperson för JetBlue Airways har sagt att man inte kommer att kommentera den pågående rättsprocessen.

ANNONS