Sofia Vergara från ”Modern Family” säljer sitt lyxhus

LYXHUSET: Skådespelarparet Sofia Vergara och Joe Manganiello bor i ett över 1 000 kvadratmeter stort hus i exklusiva Beverly Hills. På hennes Instagram kan man se att de gillar att ha middagar i huset med vänner och familj. Men nu är det dags att skiljas från huset, då de lagt ut det till försäljning.

ANNONS
|

Skådespelaren Sofia Vergara är kanske mest känd som ”Gloria Delgado-Pritchett” i långköraren ”Modern Family”, men hon är också modell och numera domare i America's Got Talent.

Sedan 2015 är hon gift med skådespelaren Joe Manganiello och paret bor tillsammans i ett hus i Beverly Hills som är drygt 1 000 kvadratmeter stort.

Följer man henne på Instagram kan man titt som tätt se bilder och filmer från deras hem. Parets stora ljusa kök syns ofta när de planerar och har middagar med vänner och släktingar.

Men nu vill de sälja sitt hem. I somras lade de ut sitt hus till försäljning för en bit över 200 miljoner kronor, men huset blev inte sålt, så nu gör de ett nytt försök. Priset nu är 193 miljoner kronor.

ANNONS

I mäklarannonsen kan man läsa att det är en ”nyligen ombyggd kändisvilla i italiensk stil” och att ”huset ligger bara några minuter från ikoniska butiker, restauranger och The Beverly Hills Hotel”.

Vergara köpte huset 2014 men det byggdes redan 2006. Parets hem innehåller bland annat sju sovrum, elva badrum, kontor, matsal, stort ljust kök med matplats, matsal, walk-in-closets, och ljust inredda vardagsrum.

Källaren i hemmet har inretts för nöjesaktiviteter. Där ligger en hemmabio med tio platser, ett gym med bastu, bar, vinkällare med plats för 3 000 flaskor och ett avsmakningsrum. Där ligger även två av sovrummen.

Sofia Vergaras poolområde är insynsskyddat

I huset finns också fem öppna spisar att mysa framför, varav en av dem ligger på takterrassen.

Kändisparets baksida är helt insynsskyddad från nyfikna och paparazzis tack vare höga träd, buskar och häckar. Det är nog skönt för paret, för där ligger poolen, bubbelpoolen och flera av uteplatserna.

När de får sitt hem sålt blir de dock inte hemlösa, 2020 köpte de ett hus i Beverly Park för strax under 300 miljoner kronor. Det påminner om det här huset i stilen och är på 1 600 kvadratmeter och har också sju sovrum och elva badrum.

Mäklare är Barry Peele på Sotheby’s International Realty – Beverly Hills Brokerage och Santiago Arana på The Agency.

ANNONS

LÄS MER:Cher säljer sitt unika lyxhus i Malibu

LÄS MER:Rihanna har köpt Vänner-stjärnans tidigare hem

LÄS MER:Skådespelaren Jim Carrey säljer sitt hus i Los Angeles

LÄS MER:Jennifer Lopez säljer sitt lyxhus i Bel Air

ANNONS