Ufo-forskaren: Vi har hittat utomjordingar i Mexiko

1 000 år gamla lik med trefingrade händer och okänt dna. Journalisten och ufologen Jaime Maussan påstår sig ha hittat flera skelett från utomjordingar – som han nu visat upp i Mexikos kongress.
– Det är skakiga uppgifter, säger Clas Svahn, ordförande vid UFO Sverige, till Aftonbladet.

ANNONS
|

Det var natten mot onsdagen, svensk tid, som ufointresserade Jaime Maussan presenterade flera ”icke-mänskliga” skelett för kongressen i Mexiko.

De mumieliknande föremålen, som visades upp i glasmontrar, ska ha hittats begravda i staden Cusco i Peru och uppskattades vara 1 000 år gamla. Fynden ska också ha haft tre fingrar och okänt dna, enligt Jaime Maussan.

– Dessa exemplar är inte en del av vår evolutionära historia på jorden, sa Jaime Maussan, i sin presentation för den mexikanska kongressen och representanter från USA, enligt flera internationella medier.

Jaime Maussan har tidigare kommit med liknande påståenden. 2017 visade han en mumieliknande kropp – som visade sig vara ett människobarn.

ANNONS

”Skakiga uppgifter”

Clas Svahn, journalist och ordförande vid organisationen UFO Sverige, är tveksam till de nya uppgifterna.

– Han är väl kanske inte den jag skulle önska skulle lägga fram den här typen av bevis. Det är bättre om man har någon som är neutral och inte har svaret klart på förhand, säger han till Aftonbladet.

Clas Svahn önskar nu att oberoende forskare undersöker fynden, säger han till tidningen.

– Det är skakiga uppgifter, säger Clas Svahn.

LÄS MER:UFO-förhör om utomjordiska föremål i USA

LÄS MER:Kvinnor och unga mer benägna att tro på det paranormala

LÄS MER:Nu inleds jakten efter liv runt Jupiter

ANNONS