Alexander Isak fick lämna planen redan efter en halvlek. Arkivbild.
Alexander Isak fick lämna planen redan efter en halvlek. Arkivbild. Bild: Dave Thompson/AP/TT

Alexander Isak mållös och utbytt – i halvtid

Alexander Isak kommer från ett succéartat landslagsuppehåll med tre mål på två matcher. Men i Premier League och Newcastle går det inte riktigt lika bra.

|

I första matchen efter uppehållet fick svensken lämna planen mållös redan efter en halvlek borta mot Wolverhampton. Dessutom lämnade han planen blodig, efter att precis innan halvtidspaus fått ett skott i ansiktet. Isak står därmed fortsatt på ett mål efter fyra spelade matcher.

Newcastle har startat säsongen något svajigt, och när laget gästade Wolverhampton under söndagseftermiddagen inledde Eddie Howes mannar på samma sätt.

Hemmalaget tog ledningen i den första halvleken, när lagkapten Mario Lemina avslutade ett mönsteranfall. Därefter fortsatte Wolves att trycka på, och då valde Eddie Howe att agera i halvtid. Tre byten, där Alexander Isak alltså var en av spelarna som byttes ut. Något som gav effekt.

Newcastle vände och vann med 2–1 efter att mittbacken Fabian Schär först kvitterat och en av inhopparna, Harvey Barnes, avgjort med ett drömmål.