Björnstad lämnade TV-rutan – siktar nu på comeback

Hon lämnade TV-rutan och flyttade ihop med pojkvännen och NHL-stjärnan Mattias Ekholm. Nu berättar Ida Björnstad om framtidsplanerna.
– Jag har fått några riktigt fina erbjudanden, säger hon till Expressen.

ANNONS
|

För lite drygt ett år sedan valde Ida Björnstad att säga upp sig från sitt jobb på C More och TV4. Detta då hon flyttade ihop med pojkvännen och NHL-spelaren Mattias Ekholm som spelar för Nashville Predators.

LÄS MER: TV-profilen fördes akut till sjukhus – drabbades av hjärtinfarkt

Tidigare i år blev paret även föräldrar till sonen William. Ida Björnstad är nu föräldraledig men berättar för Expressen om att hon börjar längta tillbaka till att jobba igen och att det lär bli en comeback i svensk tv.

– Jag har fått några riktigt fina erbjudanden faktiskt. Jag har inte landat i exakt vad jag vill göra men det känns tryggt och jätteroligt att det inte är arbetslöshet som väntar efter mammaledigheten, säger hon till tidningen och fortsätter:

ANNONS

– Nashville har ju lag i både NHL och NFL och det kommer ju hit andra lag hela tiden, så det är en tacksam bevakningssituation. Det har funnits en oro över vad som ska hända efter mammaledigheten, det är ingenting jag behöver sticka under stol med. Jag valde ju att bryta upp min karriär och flytta utomlands.

LÄS MER: Experten förlänger med Viasat – blir kvar i TV-rutan

Men det blir först efter årsskiftet då Ida Björnstad ska vara föräldraledig fram till nästa år. Sen ska karriären återupptas.

– För mig är det jätteviktigt att jobba. Människor mår bra av att ha en sysselsättning och en tillhörighet i vardagen, säger hon.

ANNONS