Britney Spears slogs till marken av Victor Wembanyamas vakt – kräver ursäkt

Britney Spears slogs till marken när hon försökte få den unge basketstjärnan Victor Wembanyamas uppmärksamhet. Nu kräver hon en offentlig ursäkt från hans säkerhetsvakt och den 19 årige fransmannens team.

ANNONS
|

Britney Spears är fortfarande upprörd över incidenten i Las Vegas där hon slogs till marken av en säkerhetsvakt. Händelsen inträffade när hon ville ta en bild med den 226 centimeter långe supertalangen Wembanyama, det var då vakten slog henne med baksidan av handen.

Britney menar att vaktens ingripande var helt onödigt och att hennes vakter aldrig agerat på ett liknande sätt. Hon har nu delat en video på Instagram, som hon senare raderat, där hon kräver en offentlig ursäkt från vakten.

"Jag har spenderat tid med några av världens mest kända personer. När jag var med NSYNC kunde flickor bokstavligen kasta sig över dem", berättar hon i Instagramposten.

ANNONS

Hånad i sociala medier

Britney berättar att hon fått utstå hån i sociala medier och beskriver händelsen som oerhört pinsam.

Wembanyama berättade på en presskonferens att han inte såg Brittney, bara att han kände hur någon drog tag i hans axel.

Hypen kring den unge fransmannen som valdes etta i draften har nått astronomiska dimensioner. Han beskrivs som en av de största baskettalangerna någonsin och är NBA:s längste spelare.

LÄS MER:Britney Spears ville ta bild med baskettalangen – hävdar att hon blivit slagen av vakt

LÄS MER:Larsa Pippen svarar efter Michael Jordans utspel

LÄS MER:Spelarna om mötet med supportrarna och dåliga självförtroendet i IFK Göteborg

ANNONS