Adriano skiljer sig efter 24 dagar – efter bråk under VM

Brassestjärnan Adriano kollade VM med sin fru och några vänner.
Då utbröt ett bråk som slutade i skilsmässa, rapporterar Extra Globo.
Äktenskapet varade i 24 dagar.

ANNONS
|

Adriano var en fruktad målskytt i början på 00-talet. Efter att ha slagit igenom i hemlandet spåddes han en lysande framtid när han tog nästa steg i Italien.

Anfallaren var stundtals en av världens bästa när han spottade in mål i Inter, han hade också sejourer i Roma och Parma. Även om han kanske aldrig nådde sin fulla potential avslutade han karriären med 27 mål på 48 landskamper. Detta efter att i landslaget bland annat bildat anfallslinje med Ronaldinho, Kaká och Ronaldo.

Under den sista tiden i spelarkarriären brottades han med flera privata problem, bland annat med ett alkoholmissbruk. Även efter karriären fortsätter det vara stökigt på hemmafronten.

ANNONS

Slutat följa varandra på Instagram

För mindre än en månad sedan gifte sig den i dag 40 år gamle brassen med frisörskan Micaela Mesquita. Nu, 24 dagar senare, verkar äktenskapet vara över.

Enligt brasilianska Extra Globo tog avslutet sitt avstamp i samband med Brasiliens VM-möte med Schweiz. De såg matchen med ett gäng vänner – den på förhand trevliga kvällen fick ett desto mindre trevligt slut efter att ett bråk utbrutit.

Nu följer de inte längre varandra på Instagram.

Brasilien vann mötet med Schweiz och sedermera gruppen, laget ställs mot Sydkorea i åttondelsfinalen.

LÄS MER:Därför har tröjnummer 24 varit tabu i Brasilien

LÄS MER:Ilsknar till – går till motattack: ”Elaka lögner – sprider hat”

LÄS MER:England slog ut Senegal – nu väntar Frankrike i kvartsfinalen

ANNONS