David Beckham: Victoria i tårar inför parets Parisflytt

Victoria Beckham har hela tiden flyttat efter maken när det varit dags för David att byta klubbadress. Men när "Becks” avslöjade sitt sista klubbyte var det nära att "Posh” fick nog.
– Hon brast ut i gråt, avslöjar David Beckham enligt brittiska medier.

ANNONS
|

I slutskedet av av sin fotbollskarriär levde den tidigare Englandskaptenen ett nomadiskt fotbollsliv. Under de sista fyra åren han hann med att representera LA Galaxy, AC Milan i två sejourer och slutligen Paris Saint-Germain FC, där han spelade sina sista matcher.

Men egentligen var det tänkt att den tidigare Englandskaptenen skulle lägga skorna på hyllan, redan innan Parisflytten. 2013 hade Beckhams lämnat Los Angeles, väskorna var packade för en flytt tillbaka till England, berättar fotbollsikonen på ett välgörenhetsevent.

– Det var första gången Victoria kunde bestämma vart vi skulle flytta, tidigare hade familjen varit tvungen att flytta efter mig, säger han.

ANNONS

Victoria Beckham hade siktet inställt på London där hon hade sina affärsintressen och där maken är född.

Davids sista titelchans

Men på planet fick David ett samtal från PSG:s president Nasser Al-Khelaifi, som kom med ett sista kontraktsförslag.

– När jag blev tvungen att förklara för Victoria brast hon ut i gråt, eftersom hon kände att hon äntligen hade mig tillbaka. Men hon visste att jag blivit erbjuden en möjlighet att vinna ytterligare en trofé. Hon är en fantastisk kvinna.

Flyttlasset gick mycket riktigt Paris där Becks gjorde totalt 14 matcher innan han la skorna på hyllan.

David Beckhams långa fotbollskarriär spände över tre decennier och han representerade förutom nämnda klubbar också Manchester United och Real Madrid.

LÄS MER:Trots allvarliga huvudskadan – Rosseli Olsen vägrar ge upp

LÄS MER:Golftugget kan bli tv-serie

ANNONS