Djurgården bryter med Hedvig Lindahl

Djurgården bryter med Hedvig Lindahl mitt under säsongen.
Nu kan landslagsikonen kan ha spelat sin sista match.
– Det återstår att se, säger hon till Sportbladet.

ANNONS
|

Lindahl har inte funnits med i Djurgårdens trupp under de senaste matcherna, samtidigt har det i media rapporterats om att hon och klubben valt att gå skilda vägar.

Nu bekräftar laget på sin hemsida så att är fallet.

I en intervju med Sportbladet säger Lindahl:

– En fortsättning hade tyvärr lett till att jag hade varit tvungen att anpassa min personlighet på ett sätt som jag inte hade mått bra av.

Lindahl och Djurgården har inte alltid dragit jämt. Hon säger själv att hon önskat att hon läst på mer om vad klubben stod för, samtidigt menar hon att hon bara kan vara den hon är.

ANNONS

– Jag tycker det är lite ledsamt att min sejour i Djurgården inte blev som jag hade hoppats. Mitt enda mål var att lämna laget på ett bättre ställe än jag fann det. Jag ville vara en positiv kraft till förbättring och förändring, men med facit i hand har det inte blivit så, säger hon.

Tankarna om framtiden

Nu kan landslagsikonen, som gjort hela 189 landskamper, ha spelat sin sista fotbollsmatch.

– Det återstår att se, men just nu försöker jag hålla igång och träna. Jag är redo om det finns någon klubb som behöver en målvakt och ser ett värde i mig. Det är klart man vill kontrollera sitt avslut om man kan. Men jag vet att jag inte står och faller med det, säger hon till Sportbladet.

Lindahl kom till klubben från Atletico Madrid och har tidigare spelat för lag som Chelsea och Wolfsburg. Efter att hon inte kommit med i VM-truppen valde hon att tacka för sig i landslaget.

LÄS MER:Uppgifter: Djurgården på väg att bryta med Hedvig Lindahl

LÄS MER:Hedvig Lindahls mardröm efter VM-petningen – tavla direkt

LÄS MER:Efter VM-petningen – nu är landslagskarriären över

ANNONS