Fabio Capello kritisk till bilderna på Zlatan

Zlatan fångades på bild när han besökte Milans träningsanläggning.
Det får ikonen Fabio Capello att ryta ifrån mot lagets tränare.
– Ledarskapet lämnar en del att önska, säger han i Sky Italia.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har i mångt och mycket lyckats hålla sig undan strålkastarljuset sedan han avslutade sin spelarkarriär i juni – men denna vecka har varit ett undantag.

Det började med att han rullade in på Milans träningsanläggning i måndags, sedan syntes han samtala med lagets tränare Stefano Pioli ute på planen.

Zlatan själv skämtade om att en comeback som spelare var anledningen till besöket – media började spekulera i att ett jobb på en ledande position i klubben är på tapeten.

Någonting som späddes på av rapporter om att Zlatan haft ett möte med Milans ägare Gerry Cardinale på ett lyxhotell i Milano bara dagen efter.

ANNONS

”Tog sig besväret”

Fabio Capello, den förre stortränaren som hade Zlatan i Juventus, är kritisk till det hela. Främst med tanke på att Zlatan-ruljansen började två dagar efter att Milan förlorat derbyt mot Inter med hela 5–1 – och endast en dag innan laget tog sig an Newcastle i Champions League.

– Ibrahimovic tog sig besväret att komma just på en delikat dag som i går, sa Capello i Sky Italias sändning under tisdagen och fortsatte med att leverera en känga till Pioli.

– Om han fick vara ensam och prata med spelarna så lämnar tränarens ledarskap en del i övrigt att önska.

Mötet med Newcastle slutade 0–0. Zlatans eventuella återkomst i Milan fortsätter vara en het potatis.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic dök upp på Milans träningsanläggning

LÄS MER:Uppgifter: Zlatan i hemligt möte med Milans ägare

LÄS MER:Kryss för Isak i första CL-starten

ANNONS