Fredrik Holmberg fick tillökning under Gais match:”Fantastiskt”

När Gais mötte Västerås förra veckan gjorde laget det utan sin huvudtränare. Fredrik Holmberg var nämligen på BB då familjen fick utökning. Men följde ”Fidde” förlustmatchen under förlossningen?
– Knappt att jag vågar svara… Men jag tror inte på den här myten om att män inte klarar av att göra två saker samtidigt, säger han och skrattar.

ANNONS
|

Gais har fått en ny medlem i klubben. En liten flicka, och pappa Fredrik Holmberg är överlycklig.

– Det är fantastiskt får jag säga, det är en annan värld, en underbar värld och vi är jättelyckliga där hemma, säger Gais-tränaren.

”Fidde” och hans sambo åkte in till BB samma dag som Grönsvart skulle möta Västerås. Först är han lite rädd att svara på frågan om han kollade på matchen under förlossningen.

– Knappt att jag vågar svara, jag passar på den, skrattar Fredrik Holmberg.

Sedan berättar han hur det gick till.

– Men jag tror inte på den här myten om att män inte klarar av att göra två saker samtidigt, säger han och fortsätter:

ANNONS

– Jag kunde se matchinledningen, de första 10 minuterna, men inte mer än så. Sen har jag sett matchen igen i efterhand.

”Hon frågade mellan värkarna”

Dottern föddes under natten, efter att Gais förlorat mot Västerås men värkarna började under matchen. Och med en lika fotbollsintresserad sambo som han själv fick han uppdatera ställningen under pågående förlossning.

– Hon frågade mellan värkarna också fick jag gå in och kolla vad det stod men jag kan säga att jag var fullt närvarande för det jag skulle, för det uppdraget jag hade, ler han.

43-åringen berättar att allting har gått bra. Han har en son från ett tidigare förhållande, nu har han fått en dotter också, och med ett nytillskott i familjen är Holmberg taggad inför matchen mot Örebro på måndag.

– Ja för fan. Jag är fylld med energi!

LÄS MER:Fem punkter efter Gais förlust mot Västerås SK

LÄS MER:Gais förlorade i toppmötet med Västerås – målvakten självkritisk

LÄS MER:Det här är Anes Cardaklija – Gais framtida storstjärna

ANNONS