Fredrik Wikingsson nobbade Henrik Larssons ölerbjudande

Efter en golfrunda ville Henrik Larsson bjuda Fredrik Wikingsson på öl.
Men tv-profilen nobbade fotbollsikonens erbjudande.
– Då dog väl något i hans ögon, säger han i ”Filip och Fredriks podcast”.

ANNONS
|

Henrik Larsson bildar lag med ridsportsprofilen Henrik Johnsson i Fredrik Wikingssons och Filip Hammars frågesportsprogram ”Alla mot alla”.

Denna duo spelade Wikingsson nyligen en runda golf med. En pojkdröm som gick i uppfyllelse, berättar Wikingsson i ”Filip och Fredriks podcast”.

Rundan verkar ha varit trevlig för efteråt ville Larsson fortsätta umgås, säger Wikingsson. Larsson ställde därför fram en kall öl till Wikingsson – som då valde att nobba erbjudandet.

– Jag vet, och här har han köpt in en öl till mig som en välkomsthälsning och jag säger ”jag är ledsen, jag är vit den här veckan”. Då dog väl något i hans ögon, säger Wikingsson.

ANNONS

Filip Hammars kritik

Det gillar inte hans poddkollega, som menar att Wikingsson är skyldig Larsson att dricka upp ölen som tack för alla fotbollsminnen han gett honom. Då snurrar Wikingsson in sig i ett resonemang om det faktum att Larsson spelade i Celtic under många år.

– Hade han valt en klubb jag hade följt mer intensivt så hade jag supit ner mig med honom, säger Wikingsson.

Någonting som får Hammar att reagera.

– Det här kommer han bli jätteirriterad på om han lyssnar. Det här har ändå snuddat vid honom, att folk inte tyckte Celtic var ett bra val. Här gräver du en stor grav där du kastar i dig själv, säger han i podcasten.

Larsson spelade, utöver i Celtic, för klubbar som Barcelona, Manchester United och Feyenoord. Han gjorde på 106 landskamper 37 mål för det svenska landslaget – ett av dem i bronsmatchen mot Bulgarien under VM 1994.

LÄS MER:Fredrik Ljungberg förbannad på bilderna efter Sveriges förlust

LÄS MER:De tävlar i "Alla mot alla"

LÄS MER:”Alla mot allas” miss – om Jesper Blomqvist

ANNONS