Gerard Pique buades ut – efter uppbrottet med Shakira

Gerard Pique var tillsammans med Shakira i tolv år. Men i början på juni meddelade paret att de gått skilda vägar. Konsekvenserna av detta fick den spanske fotbollsspelaren känna i samband med en match mot Real Madrid i söndags.

ANNONS
|

Pique inledde försäsongsmötet på Barcelonas bänk. Därifrån fick han se det brasilianska förvärvet Raphinha göra matchens enda mål för det rödblårandiga laget.

Med timmen spelad fick den spanske försvararen komma in på planen. Detta till skoningslösa burop från publiken i Las Vegas, rapporterar spanska Catalunya Radio.

Anledningen till häcklandet är hans färska uppbrott med den colombianska världsartisten Shakira.

”Publiken på arenan, av vilka en majoritet var latinamerikaner, ville straffa Pique för uppbrottet med sångerskan”, skriver den spanska radiokanalen.

Har två barn tillsammans

Pique och Shakira träffades i samband med inspelningen av musikvideon till hennes VM-låt ”Waka Waka (It’s time for Africa)” 2010. Stjärnorna blev ett par, och fick två barn tillsammans.

ANNONS

Men i våras kom rapporter om att relationen knakade i fogarna. I juni gick Shakiras kommunikationsbyrå ut med uttalande där man lät meddela att parterna gått skilda vägar.

Pique har spelat i Barcelona sedan 2008, och bland annat vunnit tre Champions League-bucklor med klubben. Dessutom en med Manchester United – och såväl VM som EM med Spanien.

Efter uppbrottet har han bland annat synts festa i Stockholm. Där fick han en publik utskällning från den svenska författaren och influencern Katrin Zytomierska för vad hon menade var ett otrevligt bemötande.

LÄS MER:Katrin Zytomierskas nattliga attack på Gerard Pique

LÄS MER:Shakira bekräftar: Separerar från Barcelona-stjärnan Gerard Pique

LÄS MER:Pique kapar lönen för att rädda Barça

ANNONS