Ken Sema om kärleken efter uppmärksammade intervjun

Ken Sema har hyllats stort efter att han stammade i en intervju. Nu berättar han själv om den virala videon.
– Det är roligt att folk inspirerats och kanske kan känna igen sig. Det är fint, säger han till Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Ken Sema gjorde två mål när Watford besegrade West Bromwich med 3–2 i måndags. Efteråt blev han intervjuad för klubbens egna kanaler och videon hyllades stort – och har enligt Fotbollskanalen nära 7,5 miljoner visningar på Twitter. Anledningen är att svensken stammar i intervjun.

”Ken Sema, som stammar, kommer inspirera väldigt många med denna modiga intervju”, skrev Arsenal-stjärnan Beth Mead om videon.

Ken Sema berättar för Fotbollskanalen att han förvånats över reaktionerna.

– Det var någonting som jag inte hade räknat. Det är inte första gången jag gör en intervju med klubb-tv. Att det blev en väldig spinn den här gången är väldigt förvånande. Jag har fått väldigt mycket kärlek av videon och det är bara fint. Jag såg inte det komma, att det skulle bli så stort och viralt, säger han.

ANNONS

Lyfts som förebild: ”Det är fint”

Ken Sema har stammat sedan han var barn och säger att han inte sett det som ett hinder. Samtidigt säger han att han berörts av kärleken efter intervjun.

– Det är klart att det betyder något. Men jag har aldrig sett min stamning som ett hinder. Jag är inte blyg och står vid sidan och är reserverad. Jag har alltid varit mig själv. När du är fotbollsspelare är det klart att du får rampljus och det är inget konstigt med det. Samtidigt har jag alltid varit positiv som person. Jag är extremt tacksam över allt jag har fått vara med om och hur långt jag har tagit mig i min karriär. Jag ser det inte som något som hindrat mig från att nå mina mål och drömmar.

Han har efter videon lyfts fram som en förebild.

– Men jag själv ser mig inte riktigt på det sättet. Om jag kan inspirera andra, som kanske har svårt att prata inför folk, så är det bara positivt. Det var väldigt fint att få den kärleken man har fått. Att det har blivit en stor sak var ingen jag hade tänkt på. Jag såg det mer som att jag hade gjort en bra match, där jag gjorde två mål och vi tog en viktig seger. Jag gjorde intervjun och sedan blev det som det blev. Men det är roligt att folk inspirerats och kanske kan känna igen sig. Det är fint.

ANNONS

LÄS MER:Ken Sema hyllas av Beth Mead efter uppmärksammad intervju

ANNONS