Manchester United riskerar att straffas efter CL-uttåget

Manchester United åkte ur Champions League. Sedan skämde lagets supportrar ut sig. För det riskerar man att straffas, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

ANNONS
|

1–1 från det första mötet blev 2–1 till Atletico Madrid totalt efter det andra. Därmed får Manchester United se sig utslaget ut Champions League – och lagets långa titeltorka lever vidare.

Och det var inte bara sportsligt som Manchester United hade en tung tisdagskväll. Efter slutsignalen sprintade den segerrusige Atletico Madrid-tränaren Diego Simeone sedvanligt mot arenans omklädningsrum. På vägen dit haglade det in föremål mot argentinaren från läktarhåll. Bland annat sågs plastflaskor och dryck kastas in på planen.

För det riskerar klubben att straffas av Uefa, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Uefa, som är den europeiska fotbollsorganisation som arrangerar Champions League, har ännu inte uttalat sig i frågan.

ANNONS

LÄS MER:United ute ur CL: "Svårt skapa chanser"

”Ett pinsamt avslut”

En eventuell dom är alltså att vänta. En dom från lokaltidningen Manchester Evening News har redan fallit.

”Ett pinsamt avslut på en pinsam kväll för United”, skriver man.

Simeone själv? Han verkar obrydd av de inkastade föremålen.

– Jag vet inte riktigt vad som hände. Allt jag tänkte på var att ta mig till omklädningsrummet, och jag var väldigt glad, sa han på presskonferensen efter matchen.

LÄS MER:Old Trafford kan rivas efter 112 år

ANNONS