Bild: MICHAEL ERICHSEN

Tobias Sana i duell med Ola Toivonen under cupfinalen

En stenhård match i matchen. Finalen i Svenska cupen innehöll inte bara Blåvitt-upphämtning och förlängningsdrama. Ola Toivonen och Tobias Sana var på varandra flera gånger om under matchen.
– Han fick äta upp det han sa på planen! säger Tobias Sana efter segern.

ANNONS
|

Cupfinalen bjöd på en hel del dramatik och en vändning från IFK Göteborg som fullbordades under förlängningen mot Malmö FF.

Och att det var två riktiga rivaler som möttes märktes. Ute på planen var det en stenhård kamp om guldet – som också pyntades med en hel del mentala tjuvnyp enligt IFK Göteborgs Tobias Sana.

Sana, med ett förflutet i Malmö var inblandad i flera dueller med Ola Toivonen, något som ofta följde av diskussioner spelarna emellan.

– Jag tar inte något ifrån honom att han är en bra fotbollsspelare, men det han gjorde var galet fult.

Tobias Sana syftar på att Ola Toivonen ska ta stämplat honom med mening. Något Malmö-anfallaren lär förneka. Sana igen:

ANNONS

– Det viktigaste var att vi vann så jag tänker inte lägga mer energi på honom. Han fick äta upp det han sa på planen så jag skiter i det!

Vad det var Ola Toivonen ska ha sagt vill han dock inte berätta.

– Det stannar mellan oss. Det är sådana grejer, han försöker gå in i huvudet. Jag är inte 12 år gammal längre så han kan inte psyka ner mig, säger Tobias Sana.

Exakt vad som sades och gjordes på planen stannar mellan Toivonen och Sana. Klart är att den senare var den som fick lyfta bucklan i slutändan.

ANNONS