Uppgifter: Cristiano Ronaldo går miste om miljoner i uppbrottet med Manchester United

196 miljoner svenska kronor.
Så mycket uppger The Times att Cristiano Ronaldo går miste om efter att han och Manchester United gått skilda vägar.

ANNONS
|

Vi tar det ännu en vända. Cristiano Ronaldo har gjort sig fullkomligt omöjlig i Manchester United, faktiskt ända sedan i somras.

Första gången det krockade på riktigt var när han vägrade bli inbytt i en match mot Tottenham, efter det stängdes han av och bötfälldes av klubben.

Ronaldo var tillbaka inne i värmen en vända, men bänkplatsen var aldrig långt borta. När laget gick på VM-ledighet passade Ronaldo därför på att ta bladet från munnen i en uppmärksammad intervju med den brittiska tv-personligheten Piers Morgan.

Då Ronaldo i denna tog heder och ära av sin arbetsgivare dröjde det inte länge innan parterna inte såg någon annan lösning än att gå skilda vägar.

ANNONS

Har ett nettovärde på över miljarden

Nu, dagen efter det blev officiellt, kommer trovärdiga The Times med uppgifter om notan för uppbrottet. Enligt tidningen får Ronaldo ingen av sin återstående lön från klubben – en summa som hade uppgått till närmare 200 miljoner svenska kronor.

Anledningen bakom ska vara att United hävdar Ronaldo begått kontraktsbrott när han vägrat bli inbytt mot Tottenham och sedan gjort den stora intervjun med Morgan utan klubbens vetskap.

Skulle det visa sig stämma lär Ronaldo klara sig ändå. Enligt Forbes har stjärnanfallaren ett nettovärde på över 1,2 miljarder.

Han förbereder sig i detta nu för fotbolls-VM i Qatar. Hans Portugal kliver in i turneringen på torsdag när Ghana står för motståndet.

LÄS MER:Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

LÄS MER:De är VM:s bäst betalda spelare

LÄS MER:Ronaldo efter bråket: "Pratar när jag vill"

ANNONS