Zlatan Ibrahimovic gjorde succé under italienska Sanremo-festivalen

Zlatan Ibrahimovic är tydligen inte bara bra på fotboll.
När svenske superstjärnan deltog i Sanremo, italienska motsvarigheten till Melodifestivalen, blev det succé enligt landets medier.

ANNONS
|

Serie A är i full gång och AC Milan befinner sig mitt i en het guldstrid med rivalen Inter och regerande mästaren Juventus.

Samtidigt är lagets stora stjärna Zlatan Ibrahimovic ute på egna äventyr. Den svenske anfallaren är nämligen med i italienska Sanremo-festivalen, vilket motsvarar Melodifestivalen i Sverige.

LÄS MER:Zlatan i sångtävling – trots skada och kritik

Festivalen pågår i sex dagar och under tisdagskvällen var Zlatan Ibrahimovic, iförd smoking, sidekick till programledaren Amadeus. Även om Zlatan själv inte såg sig själv som en sidekick under vad han kallade ”Zlatan-festival”.

Svensken skämtade också, föga förvånande, om att det var han som satte reglerna.

Zlatan gjorde succé – enligt Gazzetta

Zlatan Ibrahimovics jargong är vida känd vid det här laget och svenskens skämt verkar ha träffat helt rätt i Italien. För när klassiska Gazzetta dello Sport betygsatte Zlatans insats, ja då var det succé.

ANNONS

Betyget landade på en stark nia.

”Zlatan är Zlatan. Och det fungerar. Det fungerar bra. Han ler inte för det är hans karaktär men innerst inne har han kul. Och det syns”, skriver tidningen i sin motivering.

LÄS MER:Stoppar Zlatans skada eventuellt blågult spel?

Lite sämre betyg fick han av Corriere della Sera och nyhetsbyrån Ansa som gav 7,5 och 7:a i betyg.

Frågan är vilket betyg svensken kommer få framöver under festivalen. Zlatan Ibrahimovic ska nämligen sjunga tillsammans med Bologna-tränaren Siniša Mihajlović senare under veckan.

ANNONS