Och Simon Möller fick göra mästerskapsdebut.
Detta när Sverige gjorde slarvsylta av Georgien i handbolls-EM.

|

Hur bra är Georgien på handboll? Inte särskilt bra alls, skulle det visa sig.

Mötet med Sverige var över i princip samtidigt som det blåstes igång. Antalet spelade minuter var inte många när det stod 11–3 på resultattavlan.

Sävehofs förre lagkapten Sebastian Karlsson behövde bara en halvlek på sig för att göra sju mål i krossen, i den halvlek som han inte spelade fick i stället Sävehofs nuvarande kapten göra mästerskapsdebut.

Simon Möller bytte av Tobias Thulin till den sista halvtimmen men hade inte det mest påslagna försvaret framför sig. Målvakten gjorde trots det en inspirerad insats och hjälpte på sätt sitt lag att vinna med 42–26.

Därmed har den regerande Europamästaren Sverige två segrar av två möjliga i EM. Härnäst, på måndag, väntar Nederländerna i vad som väntas bli turneringens första blågula test.