"Helt fantastiskt"

|

Det är jämt, tufft och underhållande på gamla Ullevi just nu. Det allsvenska toppmötet mellan IFK Göteborg och Elfsborg bjuder på det mesta.

1-0 i den 55:e minuten genom Hjálmar Jónsson på frispark. Jónsson sköt ett stenhårt skott i den vänstra stolpen via Elfsborgsmålvakten Ante Covic in i målet. 2-0 i den 57:e minuten. Målskytt: Hannes Stiller. Stefan Selakovic slog in bollen till höger i straffområdet . Hannes Stiller sköt direkt.

Hemmalagets tredje mål (65):

Stiller sprang in i straffområdet på Selakovics djupa frisparksinlägg och hann dit med skallen framför Covics och gjorde 3-0.

Sedan var det dags för den allsvenskans skyttekung - Tobias Hysén som i den 88:e minuten satte dit 4-0.

- Helt fantastiskt. hemmasupportrarna bär fram oss, sa Blåvitts tränare Jonas Olsson till Viasat efter matchen.

Tvåmåls-skytten Hannes Stiller till Viasat:

- Får gå hem och smälta detta, det är enklare att springa sista kvarten när man leder med 3-0.