Jaromir Jagr i bilolycka: ”Trodde att det var slutet”

Jaromir Jagr var inblandad i en bilolycka på onsdagen. Hockeylegendaren krockade med en spårvagn och berättar själv om händelsen. ”Jag trodde att det var slutet för mig”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Jaromir Jagr är 50 år men har ännu inte lagt skridskorna på hyllan. Ikonen spelar fortsatt med sitt Kladno i den tjeckiska ligan.

På onsdagen var karriären dock nära att få ett abrupt slut när han var inblandad i en bilolycka, det skriver han själv på Instagram.

Jagr skriver att han krockade med en spårvagn när han skulle ta sig igenom en korsning. Han tar på sig skulden för olyckan och delar en bild på sin kvaddade bil.

"Jag hann inte reagera på spårvagnen som åkte i hög fart åt samma håll som mig”, skriver han och fortsätter:

ANNONS

”Jag trodde att det var slutet för mig”.

Han skriver att klarat sig utan allvarliga skador.

”Jag tackar gud. Jag klättrade ut ur bilen utan skador. Men det viktigaste är att inget hände med passagerarna i spårvagnen. Jag tackar alla för förståelse och de som hjälpte till på platsen”.

Jaromir Jagr har bland annat vunnit OS, dubbla VM-guld och två Stanley Cup-titlar. Han har dessutom vunnit en rad individuella priser. Han spelade 1 733 i NHL och gjorde 1 921 poäng i ligan.

LÄS MER:Jaromir Jagr vägrar sluta spela hockey

LÄS MER:Ovetjkins nya milstolpe – passerade Jagr

LÄS MER:Jaromir Jagr tillbaka i högstaligan – som 49-åring

ANNONS